Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis: Nadal va avea un prim adversar ce va veni din calificări, la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma

atptour.com
rafael nadal

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul 305 ATP după un sezon 2023 aproape ratat, se va confrunta cu un jucător ce va veni din calificări în primul tur al turneului ATP Masters 1000 de la Roma care începe miercuri, potrivit tragerii la sorţi efectuată luni, scrie AFP.

 

În caz de victorie, spaniolul, care a câştigat de zece ori trofeul la Roma, ultima oară în 2021, l-ar putea înfrunta în runda următoare pe polonezul Hubert Hurkacz, locul 9 în clasamentul ATP, potrivit Agerpres.

Pe partea sa de tabel se află şi danezul Holger Rune, finalist al turneului roman anul trecut şi locul 12 mondial, dar şi rusul Daniil Medvedev, locul 4 mondial.

Aşa cum se ştie, la începutul lunii, Nadal s-a oprit în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, fiind învins în două seturi, 7-5, 6-4, de cehul Jiri Lehecka. Nadal, care va împlini 38 de ani la începutul lunii viitoare, s-a înclinat atunci după două ore şi două minute de joc în faţa tânărului său adversar (22 de ani). Campionul iberic a disputat cu acea ocazie ultimul său meci la turneul din capitala Spaniei, la finalul căruia a fost ovaţionat de publicul prezent în tribune.

Spaniolul afirma că are în vizor două mari obiective în acest sezon: turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, pe care l-a câştigat de 14 ori, şi Jocurile Olimpice de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.