Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismanul german Alexander Zverev s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Alexander Zverev

Tenismanul german Alexander Zverev, locul 6 mondial, l-a învins sâmbătă în două seturi, 6-3, 6-4, pe austriacul Dominic Thiem, clasat cu două poziţii mai sus în ierarhia internaţională, şi s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 2.614.465 euro.

Zverev s-a impus mai uşor decât era de aşteptat, atingând din nou finala acestei competiţii, la fel ca în 2018, când l-a învins chiar pe Thiem. Germanul l-a eliminat vineri în sferturi pe spaniolul Rafael Nadal, locul 2 mondial, scrie Agerpres.ro.

Învins anul trecut de Thiem în finala US Open, titrat la mijlocul lui martie la Acapulco, Zverev este pentru a opta oară în finala unui turneu de categoria Masters 1.000, a doua ca importanţă după cele de Mare Şlem. Cu un an înaintea victoriei de la Madrid, el a triumfat la Montreal şi la Roma.

Zverev va juca în finală cu învingătorul dintre italianul Matteo Berrettini (10 ATP) şi norvegianul Casper Ruud (22 ATP).

Turneul ATP Masters 1.000 din capitala Spaniei a fost câştigat în 2019 de sârbul Novak Djokovic, iar anul trecut nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.