Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismanul norvegian Casper Ruud a câştigat turneul ATP de la San Diego

tenis

Tenismanul norvegian Casper Ruud a câştigat duminică turneul ATP de la San Diego (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 661.800 dolari, învingându-l fără probleme în finală, cu 6-0, 6-2, pe britanicul Cameron Norrie, conform agerpres.

Ruud (22 ani), numărul 10 mondial şi al doilea favorit a competiţiei californiene, s-a impus la capătul unui joc care a durat doar 62 de minute, trecându-şi în palmares al cincilea titlu din acest sezon, după cele de la Geneva, Bastad, Gstaad şi Kitzbuehel, ultimele trei cucerite în trei săptămâni consecutive, o performanţă pe care o reuşise ultima oară britanicul Andy Murray, în urmă cu un deceniu.

Înaintea acestui sezon, jucătorul norvegian cucerise un singur trofeu în circuitul profesionist, în 2020 la Buenos Aires.

Graţie titlului obţinut la San Diego, Caper Ruud a devenit jucătorul cu cele mai multe succese în 2021, depăşindu-i pe sârbul Novak Djokovic, rusul Daniil Medvedev şi germanul Alexander Zverev, toţi cu câte 4 trofee câştigate în acest an.

Victoria din California i-a adus, totodată, lui Ruud un cec în valoare de 92.515 dolari şi 25 de puncte ATP, în timp ce Norrie a fost recompensat cu 54.355 de dolari şi 150 de puncte ATP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.