Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul Alexander Zverev susţine că are simptome de Covid-19. FFT precizează că ultimul lui test a fost negativ

Alexander Zverev

Tenismenul german Alexander Zverev, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 6, a declarat, duminică, după ce a fost eliminat în optimile de finală ale French Open de italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, că are simptome de Covid-19, informează presa internaţională.

"Sunt bolnav după meciul cu Cecchinato. Nu pot să respir, aşa cum puteţi auzi din vocea mea. Am avut şi febră. Da, nu sunt în cea mai bună stare fizică. Nu ar fi trebuit să joc. Dar speram să obţin o victorie în trei seturi sau ceva de genul acesta", a spus, după meci, Zverev, care a comis 47 de erori neforţate şi a reuşit doar 20 de puncte câştigătoare, într-o partidă pierdută cu 3-6, 3-6, 6-4, 3-6, potrivit news.ro.

Citește și: Semnal în Europa: Cehia impune din nou starea de urgență la nivel național

Tenismenul german a precizat că a avut o temperatură de 38 de grade Celsius după meciul de vineri, cu italianul Marco Cecchinato, apoi s-a arătat iritat de întrebarea unui jurnalist.

"Te văd cu mască şi evident că nu te simţi bine. Mă întreb doar, cu ce se întâmplă în lume, când ai fost ultima dată testat pentru covid şi dacă îţi faci griji că este posibil să fi cotractat coronavirusul acum?", l-a întrebat jurnalistul Ben Rothenberg, de la New York Times, pe Zverev.

"Nu îţi răspund la întrebări. Nu îţi răspund după ce ai scris în ultimele luni. Absolut nicio şansă", a spus germanul.

Citește și: VIDEO - Donald Trump a ieșit din spital și face primele declarații: Asta este școala vieții

Zverev a fost criticat, în vară, după ce a fost surprins petrecând într-un restaurant, în ciuda faptului că a promis că se va autoizola în urma seriei de turnee Adria Tour iniţiată de Novak Djokovici, în timpul căreia mai mulţi jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a precizat că Alexander Zverev a efectuat ultimul test la 29 septembrie, aşa cum prevede protocolul sanitar, rezultatul fiind negativ şi că i s-a adus aminte jucătorului că următorul test trebuie făcut după cinci zile.

FFT a mai menţionat că Zverev nu a cerut asistenţă medicală înaintea meciului de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.