Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul australian Nick Kyrgios i-a criticat pe organizatorii turneului Adria Tour: Nu e o glumă!

www.gettyimages.com
Nick Kyrgios

Tenismenul australian Nick Kyrgios i-a criticat pe organizatorii turneului Adria Tour, după ce Borna Ciorici şi Grigor Dimitrov au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, anunță news.ro.

"A fost o decizie idioată ca acest turneu să continue. Recuperare uşoară, băieţi, dar iată ce se întâmplâ când nu se respectă protocolul. Nu este o glumă", a scris Kyrgios pe Twitter.

Citește și: VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

Tenismenul croat Borna Ciorici este al doilea jucător participant la Adria Cup testat pozitiv cu noul coronavirus, după bulgarul Grigor Dimitrov.

Ciorici a anunţat personal pe Twitter că este pozitiv, precizând că nu are simptome.

Diminică seară, Grigor Dimitrov a anunţat, tot pe reţelele de socializare, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Finala etapei a II-a a competiţiei demonstrative organizate de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, în Croaţia, a fost anulată.

Fără să aibă simptomele Covid-19, Djokovici a refuzat să fie testat în Croaţia şi a părăsit ţara. El ar urma să fie testat la Belgrad.

Potrivit SportKlub, antrenorul lui Djokovici, Marko Paniki, ar putea fi şi el pozitiv, la fel ca antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.