Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul austriac Dominic Thiem, testat negativ la COVID-19 pentru a treia oară

Dominic Thiem

Al treilea test COVID-19 efectuat în ultimele opt zile de jucătorul austriac de tenis Dominic Thiem (3 ATP) a dat rezultat negativ, informează EFE.

Astfel, Thiem va juca, aşa cum a fost planificat, în ''Austrian Pro Series'', turneu local care are loc săptămâna aceasta la sud de Viena, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Decizie neașteptată! Ludovic Orban a anunțat că Guvernul va sesiza la CCR dublarea alocațiilor .

Thiem va participa, de asemenea, weekend-ul viitor la a doua parte a ''Ultimate Tennis Showdown'' din Nisa, Franţa.

Austriacul a câştigat, pe 14 iunie, etapa de la Belgrad a turneului ''Adria Tour'', organizat de sârbul Novak Djokovic, numărul 1 în lume.

Aşa cum s-a anunţat, şi jucătorul rus de tenis Andrei Rublev (14 ATP), care a participat la Adria Tour, a menţionat pe reţelele de socializare că a fost depistat negativ la testele de Covid-19, însă va sta preventiv în carantină timp de două săptămâni.

''Vreau să anunţ că sunt bine şi sănătos. Testul Covid-19 a fost negativ. Sper ca viaţa noastră va reveni la normal în curând. Ceea ce se întâmplă acum în lume este responsabilitatea noastră. Aceasta este o problemă globală şi ne afectează pe toţi. Cu toţii trebuie să contribuim la reducerea răspândirii acestui virus. Aşa că voi sta în carantină pentru următoarele 14 zile. Vă mulţumesc pentru susţinere'', a scris Rublev.

Citește și: După dezvăluirea făcută de Bugetul.ro, Cătălin Tolontan și-a modificat ancheta: ‘Interlopul din bandele din Berceni’ a devenit polițist local

Finala turneului de tenis de la Zadar, din cadrul circuitul Adria Tour, organizat de sârbul Novak Djokovic, a fost anulată, duminică, după ce bulgarul Grigor Dimitrov a anunţat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Luni, un alt participant la această competiţie, croatul Borna Coric, numărul 33 mondial, a dezvăluit că este infectat cu Covid-19.

Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

La fiecare turneu participă opt jucători, împărţiţi în două grupe de câte patru, urmând să joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din şapte ghemuri, cu un tiebreak normal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.