Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus

coronavirus

Tenismenul australian Bernard Tomic ar fi minţit că are coronavirus. Deşi a spus că are toate simptomele şi crede că ar fi contractat virusul la ultimul turneu disputat în Mexic, tenismena germană Andrea Petkovic l-a dat de gol.

„De marţi am început să mă simt rău. Am avut insuficienţă respiratorie şi sistemul meu imunitar a fost slăbit. Sunt izolat în Miami, aşa cum am fost sfătuit. Încă nu am fost testat pentru COVID-19, dar am toate simptomele. Cred că am contractat virusul când am mers în Mexic, la turneul din Monterrey, săptămâna trecută", spunea Tomic, într-un interviu acordat săptămâna trecută celor de la Herald Sun.

La scurt timp, ocupantul poziţiei 202 ATP a fost contrazis de Andrea Petkovic. Sportiva germană l-a contactat după ce a citit în presă ultimele sale declaraţii.

Citește și: 'ERAM FERICIŢI ŞI NU ŞTIAM' - Editorial viral online, scris de un jurnalist spaniol

„De multe ori vorbeşte fără să gândească, aşa cum s-a întâmplat ultima oară, despre coronavirus. I-am scris acum câteva zile şi a recunoscut că totul a fost o minciună şi nici nu ştie de ce a făcut asta", a dezvăluit sportiva clasată pe locul 87 WTA, pentru GoTenis.

Tomic este jucător profesionist din anul 2008 şi a câştigat patru turnee ATP în carieră. Australianul a câştigat peste 6 milioane de dolari din tenis, iar cea mai bună clasare a fost locul 17 mondial.

Turneele ATP de tenis sunt suspendate până la data de 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.