Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul Kamil Majchrzak a fost suspendat pentru dopaj

www.satuharapan.com
dopaj, doping

Jucătorul polonez de tenis Kamil Majchrzak a fost suspendat pentru o perioadă de 13 luni pentru doping, a anunţat joi Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului.

Kamil Majchrzak (27 de ani) a fost suspendat provizoriu la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, după ce nu a trecut de testul antidoping la turneele de la Sofia (septembrie 2022), din Japonia şi din Seul (octombrie 2022). Probele luate de la jucătorul polonez s-au dovedit a conţine trei substanţe interzise (SARM S-22, LGD-4033 şi agonişti PPARδ) , conform News.ro.

Majchrzak (locul 218 ATP), care a câştigat turneul Challenger Tour din Busan, Coreea de Sud, în octombrie 2022 şi a ajuns în semifinalele unui turneu ATP 250 din Pune, India, la începutul anului 2022, a acceptat suspendarea.

"La sfârşitul anului 2022, am pierdut totul într-o clipă. De când eram copil, m-am antrenat din greu pentru a-mi îndeplini visele. Tenisul nu este doar meseria mea, ci, mai presus de toate, este întreaga mea viaţă", a scris Kamil Majchrzak pe Instagram.

După ce a luat în considerare timpul în care Majchrzak a fost suspendat până la pronunţarea sentinţei, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a anunţat perioada de suspendare a jucătorului polonez este programată să se încheie la 29 decembrie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.