Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenismenul Yannick Noah spune că nimeni nu-l plăcea pe Jimmy Connors: 'Era singurul tip cu spirit rău'

Tennis World USA
Jimmy Connors

Yannick Noah nu are amintiri plăcute despre americanul Jimmy Connors, unul dintre marii tenismeni ai anilor 70-80, deţinătorul recordului de turnee câştigate în carieră, 109. Noah spune despre american că nimeni nu-l plăcea, pentru că era o persoană cu o falsă imagine, informează News.ro.

"Connors era singurul tip cu spirit rău. Avea viciu, Mac (Enroe) venea la tine şi zicea: 'Du-te dracului!' Dar era sincer. Îl iubeam şi îl detestam din motive bine întemeiate. Însă Connors înşela lumea. Lumea credea că e 'cool'. Nimeni nu-l plăcea în vestiar. Dacă întâlnea un tânăr debutant, îl tachina înainte de meci. Cel mai rău mi-a făcut la Roland Garros, în 1980. Aveam 20 de ani. La finalul setului secund, alergând după o scurtă, mi-au explodat 'ischio-jambierii' (n.r. - muşchii din spatele coapsei). A venit la mine, m-a luat după umeri, publicul aplauda... Când personalul medical se îndrepta către teren, i-a cerut arbitrului să mă descalifice pentru că depăşisem timpul. Dar publicul nu a auzit asta. Eu am abandonat şi el a ieşit de pe teren în ovaţii... Iată ce băiat era!", a declarat pentru L'Equipe actualul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a Franţei.

În 1980, Noah a jucat cu Connors în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Francezul s-a retras de pe teren la scorul de 5-7, 4-6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.