Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenorul Mario Frangoulis și soprana Cellia Costea, în concert la Sala Palatului

wikipedia.org
mario frangoulis

Tenorul grec Mario Frangoulis va concerta pe 20 aprilie la Sala Palatului, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, iar invitata specială a evenimentului va fi soprana Cellia Costea, scrie news.ro.

Programul va fi alcătuit din lucrări ale unor importanţi compozitori, dar şi din interpretări clasice crossover.

Costea, a cărei voce a fost apreciată de Montserrat Caballé, este stabilită la Atena şi considerată vocea feminină numărul 1 a Operei din capitala Greciei. Ea va cânta acum pentru prima dată cu Frangoulis.

Cu o tehnică vocală aparte, Frangoulis este un artist clasic crossover care se bucură de succes. Cu 19 albume în palmares vândute în peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume, Mario Frangoulis a împărţit scena cu artişti precum Sarah Brightman, Placido Domingo, Montserrat Caballe, José Carreras, Liu Huan, Lara Fabian, Klaus Meine şi Angela Gheorghiu şi a cântat cu cele mai bune orchestre ale lumii, de la Boston Pops la Chicago Symphony, Filarmonica din Tokyo, Opera Novaya din Moscova, Royal Simphony Orchestra şi Orchestra Filarmonică din Londra.

Citește și: Pro TV îşi cere scuze după ce a blocat pe Youtube clipul de promovare a României

„Tourquoise Waters”, noul album al lui Mario Frangoulis, a fost elaborat sub direcţia artistică a Linei Nikolakopoulou. El cuprinde 11 piese ce variază ca registru - de la inspiraţie cinematografică la coveruri după melodii rock.

Pentru spectacolul de pe 20 aprilie, biletele sunt disponibile, în funcţie de locul ocupat în sală, la preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţelele Eventim, Iabilet, MyTicket si Entertix, precum şi de la casele de bilete ale Sălii Palatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.