Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiune în coaliţie - Rareş Bogdan pune presiune pe Vlad Voiculescu: 'Hai să încercăm să nu ne batem joc de încrederea oamenilor'

rareș bogdan

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, reacţionează la cazul de la spitalul din Corabia, unde un bătrân a stat ore întregi căzut într-o sală de aşteptare fără să primească ajutor. Într-un mesaj cu mai multe înţepături, Rareş Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, să treacă la demiteri.

"Vlad, amândoi am intrat in politica pentru a schimba lucrurile in bine in țara asta. Si eu, și tu, aveam o cariera de succes fiecare in domeniul sau și am decis sa încercam sa contribuim la schimbarea in bine a acestei tari pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea sa nu mai existe! Ești obligat sa acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și sa faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate asa zisul “cadru medical” care apare in imagini. Stiu ca poți sa o faci și sper sa o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru ca in alte cazuri, fără nicio analiza, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești..., fiind înlocuiți peste noapte... tot in mandatul tău, Draga Vlad.

Dacă vei face Comitete și Comitii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scapa, la fel ca alții. Hai sa încercam sa nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele in noi. Au fost dezamăgiti suficient pana acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred ca este cazul sa continuam și sa dovedim ca diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârsta și de ani petrecuți in troaca politicii dâmbovițene...

Încă cu încredere ca nu chiar toți politicienii sunt la fel,

Rares

P.S. Imaginile sunt cea mai buna analiza și cea mai buna “Comisie”. Acționează", scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

Ministrul Sănătății a decis, duminică seara, trimiterea unei echipe de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt la Spitalul Orășenesc din Corabia, anunță instituția. Decizia vine după ce în media au apărut imagini cu un bătrân căzut pe holul spitalului, fără a primi ajutor. „Am urmărit și eu imaginile care au fost postate pe rețelele de socializare online de la Spitalul Orășenesc din Corabia și am cerut aseară trimiterea de îndată a unei echipe de control la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate cu acest domn. După ce voi avea toate informațiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situații să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.