Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNE MAXIMĂ - Validarea Adinei Florea la șefia SIIJ, pusă în așteptare din lipsă de cvorum. Șefa CSM, indignată de boicot

Inquam Photos / Octav Ganea
Adina Florea CSM

Numirea Adinei Florea la șefia Secției Speciale este pusă în așteptare din lipsă de cvorum, anunță jurnalista Realitatea Tv Ionela Arcanu pe Facebook.

„Nici a treia oară nu a fost cu noroc. Numirea Adinei Florea la șefia Secției Speciale este pusă în așteptare din lipsa de cvorum. Președintele CSM, Lia Savonea este foarte indignată de boicot”, scrie Arcanu.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii are, luni, din nou, pe ordinea de zi, validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ).

Rareș Bogdan a răbufnit după zvonul lansat de Ion Cristoiu: 'Din contra, ne înțelegem excepțional'

Ultimele două ședințe ale plenului Consiliului Superior al Magistraturii au fost amânate din lipsă de cvorum. Mai exact, șapte membri ai CSM, respectiv Anamaria Chiș, Mihai Bălan, Bogdan Mateescu, Cristian Ban, Florin Deac, Tatiana Toader, dar Nicolae Solomon, vicepreședinte al forului, care nu au participat la aceste ultime două ședințe și prin urmare acestea au fost amânate, au cerut public amânarea tuturor discuțiilor cu privire la Secția de Investigare a magistraților până la traducerea raportului Comisiei de la Veneția și a raportului GRECO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.