Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni aproape de graniță: 'Armata trebuie să fie pregătită pentru un RĂZBOI ADEVĂRAT'

pixabay.com
diverse, razboi

Transnistria vrea să trăiască în pace cu vecinii săi, dar în acelaşi timp trebuie să fie pregătită pentru un război adevărat, a declarat liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, care împreună cu alţi responsabili locali au asistat la un exerciţiu militar în stânga Nistrului, a relatat luni portalul Deschide.md, citând presa transnistreană.

"Orice armată trebuie să fie pregătită pentru acţiuni militare reale. Am spus de nenumărate ori că Transnistria este un stat care iubeşte pacea. Noi vrem să trăim în pace cu vecinii noştri - Ucraina şi Republica Moldova. Dar armata e armată, oamenii trebuie să fie antrenaţi, să fie pregătiţi pentru un război adevărat", a declarat Krasnoselski, conform agenţiei de presă novostipmr.com de la Tiraspol.

Citește și: Trump a comis-o GRAV: Ce informații cu grad ÎNALT de clasificare le-a divulgat rușilor

"Suntem pregătiţi să ne opunem oricăror ameninţări sau pericole", a reiterat Vadim Krasnoselski, în finalul exerciţiilor desfăşurate săptămâna trecută la Tiraspol, potrivit Agerpres.

În ultimul an, forţele armate din Transnistria şi-au intensificat manevrele militare, dintre care unele au fost efectuate împreună cu trupele ruse staţionate în stânga Nistrului - Grupul operativ al trupelor ruse din Transnistria (GOTR) - determinând o reacţie fermă din partea Chişinăului, care a denunţat militarizarea regiunii transnistrene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.