Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în Coaliţie: Liderii ALDE se întâlnesc să se plângă de PSD (surse)

facebook.com
PSD ALDE

În ciuda declaraţiilor publice făcute de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, lucrurile în Coaliţia PSD-ALDE nu sunt perfecte. Conducerea ALDE se întâlneşte joi pentru a dezbate, printre altele, nemulţumirile la adresa partenerilor social-democraţi.

Biroul Politic Central al ALDE se întâlneşte joi, în una dintre rarele sale şedinţe, pentru a decide asupra mai multor teme "la zi". Printre problemele discutate se află şi nemulţumirile din teritoriu şi de la centru faţă de relaţia cu PSD, afirmă surse din cadrul partidului, pentru STIRIPESURSE.RO.

Liderii ALDE au putut constata faptul că partenerii de la PSD nu s-au ţinut de cuvânt şi nu le-au oferit funcţiile promise. În teritoriu, ALDE este departe de numărul de funcţii convenite în instituţiile deconcentrate. Şi la nivel central există nemulţumiri, oamenii ALDE fiind "sărăţi din schemă" la numiri.

O altă nemulţumire vizează Codul Administrativ. Liderii ALDE sunt nemulţumiţi de proiectul Codului Administrativ, una dintre chestiunile problematice fiind intenţia PSD de a desfiinţa unităţile administrativ teritoriale care au sub 1000 de locuitori. Acestor nemulţumiri li se adaugă altele, care au legătură cu măsurile fiscale ale Guvernului.

Vezi şi: Anxietate şi stări de panică? Şapte alimente care îţi calmează mintea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.