Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în Colegiul Medicilor - Alegerea noii conduceri, sub suspiciuni de fraudă

wall-street.ro
medici romani strainatate

În acest weekend vor avea loc alegeri pentru organele de conducere și control ale Colegiului Medicilor din Municipiul București, în condițiile în care în turul precedent, din martie anul acesta, nu s-a reușit constituirea cvorumului necesar de 2/3 din cei 14 000 de membri.

În rândul membrilor Colegiului Medicilor din București s-a popularizat foarte puțin, via e-mail, acest scrutin, astfel că mulți dintre medici nu vor avea posibilitatea să își exercite dreptul de vot.

Contestatarii actualei conduceri, asigurată de dr. Cătălina Poiană, au reclamat faptul că modul de organizare a alegerilor prin vot pe un formular olograf, susceptibil modificărilor ulterioare, și nu prin intermediul unui sistem online, precum și prezența unui număr redus de observatori, 5, ridică suspiciuni mari cu privire la o intenție de fraudare a alegerilor de către actuala echipă de conducere.

Rolul Colegiului Medicilor este deosebit de important ca garant pentru asigurarea unui act medical de calitate. Mandatul Cătălinei Poiană a fost marcat de scandaluri referitoare cazuri de malpraxis și de medici cu o mare notorietate care exercitau profesia fără drept de liberă practică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.