Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNI ÎN PSD: Gabriela Firea a RĂBUFNIT după CEX

firea badulescu

Primarul Capitalei, vicepresedintele PSD Gabriela Firea, a declarat vineri dupa o sedinta tensionata a CEX PSD pe tema Congresului, ca este nemultumita de evolutia partidului sub conducerea interimara a Vioricai Dancila.

Firea a zis ca a votat impotriva propunerii Vioricai Dancila sa se faca Congres rapid pe 29 iunie.

”Încep răspunzându-vă altfel, în primul rând să vă explic votul meu. Nu îmi abandonez niciodată aliații și camarazii de luptă, în sensul pozitiv al cuvântului, nu peiorativ. Acum câteva luni, împreună cu domnul Paul Stănescu și alți colegi de-ai mei am atras atenția conducerii de atunci a partidului că lucrurile nu se îndreaptă spre o direcție bună în ceea ce privește managementul PSD și modul în care este condusă, am fost cu toții pedepsiți, care excluși, care luate funcții și așa mai departe.”, a afirmat Gabriela Firea, la finalul CEx al PSD de vineri.

Președintele interimar al PSD București a adăugat că nu era importantă organizarea „pe un colț de masă” a unui Congres.

„Acum am avut un alt punct de vedere și mi l-am susținut. Nu cred că calitatea noastră era să organizăm pe picior, pe un colț de masă un Congres atât de important pentru alegerea președintelui partidului în două-trei săptămâni. Coincidență sau nu, eu chiar în acea perioadă voi fi în spital, am o operație chirugicală de făcut și oricum nu puteam participa. Am susținut opinia domnului Stănescu și o susțin în continuare că acum gândul nostru trebuie să fie doar la cetățeni, membri sau nemembri ai PSD, să refacem organizațiile, să ne regrupăm și să tragem învățămintele de pe urma acestui vot”, a completat Firea.

Întrebată despre modul de conducere al Vioricăi Dăncilă și asemănarea acesteia cu fostul președinte Liviu Dragnea, Gabriela Firea a răspuns: „Am luat cuvânul alături de colegii mei și nu vreau să îmi spun opinia în fața camerelor pentru că asta ar însemna că se constituie un posibil atac, se ating anumite sensibilități și ar însemna să începem un conflict pe care nu mi-l doresc”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.