Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în şedinţa conducerii PNL: Miniştrii lui Orban, luaţi la ţintă de colegi (surse)

PNL siglă

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit marţi seara, de la ora 19.00, în sistem videoconferinţă. Spiritele s-au încins în timpul şedinţei, mai mulţi lideri din afara Guvernului având o mulţime de nemulţumiri legate de deciziile unor miniştri şi de comunicarea publică.

Unul dintre cei mai vocali critici a fost prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care a criticat miniştrii pentru lipsa unor soluţii economice concrete pentru depăşirea blocajului actual, relatează surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Un alt critic în timpul şedinţei a fost Florin Roman, liderul deputaţilor PNL. Acesta a susţinut că a observat în sondaje o tendinţă de scădere şi a reproşat faptul că PNL a cedat mediul online ca platformă de comunicare. Roman a reproşat colegilor că află de la guvern deciziile Guvernului, iar în aceste condiţii nu va mai merge la dezbateri televizate.

Alte critici au vizat comunicarea incoerentă şi insuficientă, atât în partid, cât şi în relaţie cu opinia publică.

Cei mai criticaţi miniştri au fost Adrian Oros, ministrul Agriculturii, Costel Alexe, ministrul Mediului, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, şi Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Ministrul Alexe i s-a reproşat că lemnele din import nu sunt marcate la intrarea în ţară, pentru ca acestea să nu mai facă obiectul unor postări în mediul online, în care să fie prezentate ca material lemnos tăiat din România.

Ministrul Agriculturii a fost criticat pentru proasta gestionare a secetei, iar ministrul Economiei a fost luat la ţintă pentru colaborarea cu reprezentanţi ai ALDE.

Majoritatea criticilor au fost însă formulate în absenţa lui Ludovic Orban, care a părăsit şedinţa pentru a participa la o emisiune la TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.