Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni la FCSB între Dică și Becali, după înfrângerea de la Craiova. Dică: 'I-am spus nişte lucruri pe care eu le consider normale'

www.agerpres.ro
Nicolae Dică
Nicolae Dică a luat atitudine după perioada grea prin care trece FCSB. A dat vina pe Gigi Becali că se bagă la echipă, iar acum continuă să-şi facă şi mai cunoscută opinia. Din câte se pare, antrenorul a purtat şi o discuţie cu patronul, în care i-a spus că vrea să decidă şi el, informează Mediafax.
Înfrângerea cu Craiova i-a pus capac lui Dică. După meci a venit nervos la conferinţa de presă şi a dezvăluit cum stau lucrurile la echipă. Gigi Becali manevrează totul, iar el nu este lăsat să ia prea multe decizii. Recent, Dică a declarat că a vorbit cu latifundiarul şi au fost puse la punct mai multe aspecte.
”Nu îmi reproşez nimic din ceea ce fac. A fost o părere a mea, am avut discuţii cu patronul ieri şi totul, zic eu, s-a rezolvat. Am fost dezamăgit că am pierdut jocul cu Universitatea Craiova după ce făcusem o primă repriză foarte bună. S-a înţeles că patronul face absolut totul şi eu nu fac absolut nimic. M-am referit la alte lucruri. Din discuţia pe care am avut-o ieri cu patronul cred că am ajuns la un numitor comun.
I-am spus nişte lucruri pe care eu le consider normale. Dânsul a spus că le înţelege şi vom vedea în viitor ce va fi. A mai declarat că aceste lucruri şi în urmă cu doi ani, şi în urmă cu trei ani. Nu este prima dată. Nu e ceva nou. Aşa este el, mereu a declarat asta, că vrea să ştie tot ce se întâmplă şi e normal până la urmă ca un patron să vrea să ştie tot ce se întâmplă la echipa lui”, a declarat Dică pentru Telekom Sport.
Totuşi, antrenorul este conştient că nu putea garanta rezultate mai bune:”Nu am de unde să ştiu că era mai bine dacă eu decideam. Poate era mai bine, poate era mai rău. Nu pot să ştiu acest lucru” a încheiat Dică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.