Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni la Giurgiu din cauza peste porcine - Prefectul rupe tăcerea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pesta porcina

Subprefectul judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că situaţia la nivel judeţean este staţionară cu privire la pesta porcină africană, în prezent neexistând nicio suspiciune de îmbolnăvire cu acest virus, scrie Agerpres.

Adriana Puţaru a precizat că a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) şi Comitetul Local pentru Combaterea Bolilor pentru a fi stabilite măsurile de prevenţie în condiţiile în care, în ţară, pesta se extinde.

"Astăzi am convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi, în acelaşi timp, Comitetul Local pentru Combaterea bolilor, urmează să fie analizată situaţia la nivelul judeţului, situaţie care vă menţionez că este staţionară, deci nu avem nicio suspiciune, nu avem pe cale de consecinţă nicio confirmare a bolii în judeţ. Măsurile sunt acelea de prevenţie, Dumnezeu ne-a ferit până acum de necaz, să sperăm că şi de acum încolo o să fim feriţi", a precizat Adriana Puţaru.

Ea a adăugat că este convinsă că mesajul autorităţilor judeţene va ajunge către cetăţeni exact aşa acum este transmis şi va crea o stare de linişte.

"Scopul este acela de a crea stare de linişte, nu de panică, iar autorităţile ştiu foarte bine ceea ce au de făcut, trebuie investite cu încredere şi până acum, zic eu, s-au văzut rezultatele atâta timp cât este linişte în judeţ", a conchis subprefectul judeţului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.