Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni! Prigojin minimalizează rolul armatei regulate ruse în capturarea oraşului Bahmut din estul Ucrainei: 'Nimeni nu ne-a ajutat'

evgheni prigojin

Fondatorul grupării de mercenari Wagner a Rusiei, Evgheni Prigojin, a minimalizat duminică rolul armatei regulate ruse în capturarea oraşului Bahmut din estul Ucrainei, pe care Moscova a pretins că l-a cucerit cu o zi înainte.

Într-un mesaj vocal publicat de serviciul său de presă pe Telegram, Evgheni Prigojin a declarat: "În timpul cuceririi orașului Artiomovsk, practic nimeni din armată nu ne-a ajutat", referindu-se la Bahmut după numele său din epoca sovietică.

Kievul neagă faptul că Rusia a preluat controlul total asupra oraşului Bahmut și afirmă că forțele sale au încercuit parțial orașul.

Într-o declarație făcută mai devreme duminică, ministerul rus al apărării a reafirmat că forțele ruse au terminat de "eliberat" Bahmut şi că forțele ruse au distrus, de asemenea, un pod rutier folosit anterior de forțele ucrainene pentru a consolida apărarea oraşului, precum și un depozit de muniție ucrainean. Reuters nu a reușit să verifice afirmațiile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.