Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TENSIUNILE continuă: fratele lui Meghan Markle anunță că mama ei ar putea fi următoarea rudă 'interzisă' de regalitatea britanică

perfecte.ro
meghan markle

Fratele ducesei Meghan de Sussex se teme că mama fostei actrițe ar putea să fie următoarea rudă ”interzisă” de familia regală britanică, notează Mirror.

Thomas Markle Jr, fratele vitreg al ducesei, a vorbit despre pericolul ca mama lui Meghan, Doria Ragland, să fie respinsă de familia regală britanică la fel cum săa întâmplat cu tatăl fostei actrițe, conform Mediafax.

Citește și: Cozmin Gușă dă de pământ cu Traian Băsescu - 'Statul paralel creat pe vremea lui' e de vină pentru moartea fetelor

"Ea [Doria] are parte de câte o zi în care e în legătură cu ei.... cam asta e tot. Probabil că următoarea fază a relației ar fi să dispară de pe hartă”, spune Markle Jr.

Fosta actriță din serialul ”Suits”, Meghan, împlinește 38 de ani duminica viitoare. Ea nu și-a mai văzut tatăl de când s-a aflat că acesta avea o înțelegere cu fotografii care ar fi surprins imagini neautorizate de la nunta organizată la Castelul Windsor în mai 2018.

Mama lui Meghan, Doria a fost alături de familia regală la botezul nepotului său, Archie, în luna iunie.

Thomas Jr., în vârstă de 53 de ani, este de părere că ”Regina ar trebui să intervină și să îi spună lui Meghan că trebuie să pună la punct lucrurile legate de tatăl ei și de familie”. Americanul a comentat și faptul că sora sa vitregă a cheltuit 2.4 milioane pentru renovarea vilei Frogmore, unde Meghan și Harry locuiesc pe domeniul din Windsor. “Îmi dau seama că asta poate să fie o dezamăgire pentru britanici, mai ales că mulți oameni abia se descurcă”, a spus el.

“Personal, mă gândesc că nu o mai cunosc pe Meghan. Nici tata nu o mai cunoaște pe această Meghan".

În același timp, Thomas Jr. face un apel public la sora sa vitregă: “Ai o familie în Statele Unite și noi te iubim, ne pasă de tine. Sper că într-o zi o să fii destul de matură și de inteligentă ca să te deschizi și să permiți familiei tale să facă parte din viața ta și a micuțului Archie. În primul rând sper că o să-l suni pe tatăl tău și îl vei lăsa să joace măcar un rol în viața ta și a lui Archie. Îi datorezi asta”, arată fratele vitreg al ducesei.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.