Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiunile din casa familiei Trump sunt tot mai evidente. Gestul Melaniei față de Donald pe un aeroport din Florida / VIDEO

AP
donald si melania trump

Tensiunile din casa familiei Trump par să iasă la iveală și în public, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Donald Trump ar fi avut o relație cu o actriță porno în urmă cu 11 ani.

Donald Trump, Melania și fiul lor în vârstă de 11 ani, Barron, au aterizat, vineri seară, pe aeroportul internațional Palm Beach din Florina, acolo unde își vor petrece weekend-ul.

Erdogan a pus mâna pe telefon! Replică dură pentru Macron: Ankara 'nu râvnește teritoriul unei alte țări'

Președintele SUA a fost primul care a coborât din avion, iar după ce a coborât scările, s-a oprit să o aștepte și pe Melania, pentru a merge împreună la mașină și a face fotografii pentru presă.

Din spatele lui, a venit Melania, care a trecut ca un fulger pe lângă el, fără ca măcar să se oprească pentru fotografii sau să salute lumea prezentă, informează metro.co.uk.

Pus într-o situație penibilă chiar de către soția lui, Donald Trump s-a prefăcut că s-a oprit pentru a saluta oamenii prezenți pe aeroport, după care s-a îndreptat singur spre mașină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.