Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, măsură fără precedent împotriva șefului ANAF - Ionuț Mișa are INTERZIS să comunice cu presa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ionuț Mișa

Tensiunile dintre ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi directorul ANAF, Ionuţ Mişa, sunt tot mai evidente! Un ordin de ministru îi înterzice şefului de la Fisc să mai comunice cu presa despre activitatea instituţiei fără a obţine înainte aprobare.

Este vorba despre un ordin al ministrului Finanţelor din data de 30 august, obţinut de Antena3, care arată că, începând cu această dată, toate structurile subordonate ministerului, inclusiv ANAF, trebuie să obţină avizul ministerului pentru activitatea de comunicare publică, arată Adevărul.

ALERTĂ O altă glorie a Universității Craiova a ajuns în spital: A făcut INFARCT, lângă sicriul lui Ilie Balaci - ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE

Astfel, totul, de la răspunsurile date de ANAF până la participarea lui Mişa la diverse conferinţe, trece prin biroul de presă de la Ministerul Finanţelor.

Tensiunile dintre Eugen Teodorovici şi Ionuţ Mişa, care înainte de poziţia de la ANAF a deţinut chiar funcţia de ministru al Finanţelor, sunt evidente încă de la începutul colaborării. De altfel, Teodorovici nu a ezitat în a anunţa că ăl va demite pe Mişa la finalul anului dacă nu va întruni toate cerinţele care i-au fost trasate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.