Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiunile escaladează: Ambasada SUA de la Moscova le-a cerut cetățenilor americani din Rusia să părăsească imediat țara

sua rusia

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Moscova le-a recomandat cetățenilor americani din Rusia să părăsească imediat țara, relatează Agenţia de presă RBC, potrivit RADOR:

''Cetățenii americani trebuie să se abțină de la călătoriile în Rusia, iar cei care locuiesc în prezent sau călătoresc în momentul de faţă în Rusia trebuie să părăsească țara imediat'', se menţionează într-un comunicat. Potrivit comunicatului, publicat pe site-ul misiunii, diplomații americani sunt îngrijorați de situația cu privire la mobilizarea parțială din Rusia și admit că persoanele cu dublă cetățenie pot intra sub incidenţa acesteia.

Ministerul bulgar de Externe le-a cerut să se abțină de la călătorii în Rusia cetățenilor bulgari şi le-a recomandat celor care se află pe teritoriul rus să dea dovadă de maximă prudenţă. Se menţionează că bulgarilor care se află în prezent în Rusia li se sugerează, de asemenea, să evite zonele cu multă lume, să monitorizeze îndeaproape evoluția situației și, dacă este posibil, să părăsească țara. Autoriăţile din Polonia au făcut şi el o declarație în acest sens. În august, Ambasada Statelor Unite în Ucraina și-a îndemnat cetățenii să părăsească Ucraina, pe fondul probabilei amenințări cu atacuri cu rachete. Americanii au fost îndemnați să părăsească țara cât mai curând posibil, folosind transportul terestru privat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.