Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiunile geopolitice împing cripto în cădere liberă

feedbinary.com
bitcoin criptomonede rusia

Săptămâna trecută, tensiunile geopolitice au dus la prăbușirea criptoactivelor, împiedicând o redresare a prețurilor bitcoin și ether, printre altele.

Prețul bitcoin a început săptămâna avansând spre nivelul de 44.000 de dolari, dar s-a prăbușit joi pe fondul reluării tensiunilor dintre Ucraina și Rusia. Prețul a scăzut de la un maxim de 44.510 dolari pe platforma eToro tranzacționându-se în jurul nivelului de 40.000 de dolari, informează Simon Peters, analistul platformei de investiții eToro pentru piața criptoactivelor.

O a doua lovitură pentru prețurile criptoactivelor a avut loc în weekend, la aflarea veștii că a avut loc un hacking major de NFT. Panica din partea traderilor NFT de pe rețelele de socializare a trimis prețul bitcoin și mai jos, ajungând să se tranzacționeze în jurul valorii de 38.000 de dolari. La momentul scrierii acestui articol, bitcoin a mai recuperat puțin și se află acum în jurul valorii de 38.200 de dolari.

Ether a crescut, de asemenea, la peste 3.100 de dolari la începutul săptămânii, înainte de a se scădea joi din cauza tensiunilor geopolitice. Prețul a ajuns la un minim de 2.561 de dolari pe eToro, înainte de a se redresa și de a se tranzacționa în jurul valorii de 2.700 de dolari în această dimineață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.