Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentația guvernării ispitește lideri importanți ai PSD/ SURSE

PSD
PSD sigla

Cei de la PNL au lăsat o portiță politică deschisă și au spus că vor discuta cu toate partidele pentru formarea unui nou Guvern, în afară de AUR. Mesajul a fost recepționat și în Kiseleff, iar mai mulți lideri importanți ai PSD ar încerca o negociere cu cei de la PNL.

Surse din PSD ne-au explicat că mai mulți lideri importanți ”care au simțit gustul puterii până recent”, s-ar aventura într-o formulă guvernamentală alături de PNL, cu toate riscurile politice și de imagine pe care acest scenariu l-ar presupune.

Deocamdată, se pare că au avut loc doar discuții exploratorii, dar liderul PSD, Marcel Ciolacu, trage serios frâna colegilor din partid și ”nici nu vrea să audă de intrarea la guvernare”.

Surse din PSD ne-au precizat că Marcel Ciolacu crede în posibilitatea de a provoca alegeri anticipate, iar cu un PSD relegitimat și câștigător al alegerilor, atunci va forța preluarea guvernării, chiar și într-o formulă alături de PNL.

La acest moment, discuțiile sunt exploratorii, iar opoziția lui Marcel Ciolacu face imposibilă avansarea spre un scenariu în care PSD și PNL vor ajunge la guvernare împreună, în lipsa alegerilor anticipate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.