Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de asasinat împotriva lui Patrușev, posibil succesor al lui Putin (zvonuri în presa din Ucraina)

vestidinrusia.ro
Nikolai Patruşev

Se zvonește că Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului rus de Securitate, s-ar fi simțit rău. Zilele trecute ar fi existat o tentativă de asasinat împotriva oficialului rus.

Informațiile despre tentativa de asasinat în sine și ancheta demarată sunt păstrate în secret, transmite publicația ucraineană Unian, care citează canalul Telegram "General SVR, și care citează un fost general al Serviciului de Informații Externe al Federației Ruse. Oficialul, se menționează în raport, are informații inaccesibile publicului. De asemenea, acest canal este considerat a fi asociat cu politologul Valery Solovyov.

"Se știe că Nikolai Patrushev s-a simțit rău seara după muncă, aproape imediat după ce a plecat acasă. Gardienii au lucrat rapid, chemând imediat o echipă medicală la el", se arată în raport.

Potrivit canalului Telegram, medicii sosiți după examinare au declarat că este necesară spitalizarea urgentă a lui Patrushev. După ce a fost tratat într-o stare stabilă, el ar fi fost dus acasă.

"Rezultatele analizelor sale au confirmat că substanța toxică era o otravă sintetică. Patrushev a fost salvat prin îngrijiri medicale în timp util și, probabil, o concentrație insuficient de mare a unei substanțe toxice care a intrat în organism prin piele", scrie canalul de telegram „General SVR”. Se remarcă faptul că autorii tentativei de asasinat nu au fost încă identificați, mai transmite sursa citată. De asemenea, presa rusă nu a scris nimic despre acest posibil incident până la publicarea acestui articol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.