Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de asasinat împotriva șefului impus de ruși în Herson: bombă pregătită pe drumul pe care mergea liderul Vladimir Saldo (Rusia)

theconversation.com
herson

Un dispozitiv exploziv improvizat a fost găsit pe drumul mașinii șefului administrației interimare a regiunii Herson, Vladimir Saldo, acuză administrația locală pe canalul de Telegram.

"Datorită locuitorilor vigilenți din Herson, a fost posibilă detectarea și neutralizarea în timp util a unui dispozitiv exploziv improvizat plantat pe calea mașinii șefului administrației din regiunea Herson, Vladimir Saldo. În același timp, persoanele care s-au întâmplat accidental să se afle în apropiere ar putea suferi, de asemenea, din cauza exploziei", se arată în raportul citat de Interfax.

Se specifică faptul că locuitorii din zonă care au descoperit explozibilii au informat Forțele Armate ale Federației Ruse despre presupusul atac terorist, iar geniștii au neutralizat bomba.

În ultima lună, au fost făcute mai multe încercări asupra oficialilor din regiunea Herson, iar unul dintre ei - șeful Departamentului pentru Politica tineretului, familie și sport - a murit, arată sursa citată. În prezent, regiunea Herson se află pe deplin sub controlul forțelor rusești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.