Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de tâlhărie la farmacie, surprisă de camerele video: Un șofer de 'ride-sharing' din București, 'săltat' din trafic (VIDEO)

Un bărbat a fost reţinut, după ce a intrat într-o farmacie din Sectorul 5 şi a ameninţat angajatele, cerându-le bani. El a fugit când a fost surprinjs de un trecător.

”Ieri, 1 februarie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 19 au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursacitată a precizat că, în 27 ianuarie, Secţia 19 Poliţie a fost sesizată, prin 112, cu prive la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 şi ar fi ameninţat cele două angajate cu un obiect tăietor-înţepător, solicitând banii din casele de marcat.

”Acesta a fugit într-o direcţie necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de poliţişti şi a fost condus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore”, aun mai precizat poliţiştii.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul are cu probleme cu jocurile de noroc și are datorii foarte multe. Acesta îi întreba pe colegi dacă e pedeapsa mare pentru jaf armat. Era șofer de ride-sharing, iar polițiștii l-au reținut în trafic.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.