Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de sinucidere la Arad: O femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul opt al unui bloc, oprită la timp de negociatori

pressalert.ro
politia smurd accident

O femeie de 47 de ani care ameninţa, joi seară, că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Arad a fost convinsă de negociatori să renunţe la acest gest, după circa două ore de discuţii. Ea a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie.

Pompierii militari ai Detaşamentului Arad au ajuns acolo cu o autospecială pentru salvare de la înălţimi şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Ulterior, a fost solicitată de la ISU Timiş perna pneumatică, potrivit news.ro.

”În seara zilei de 2 februarie a.c., în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere. Echipajele de poliţie, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie ameninţa că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuieşte. La faţa locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forţele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunţe la gestul extrem”, a transmis Poliţia Judeţeană Arad.

Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul de Psihiatrie, în vederea evaluării stării sale şi acordării de tratament de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.