Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tentativă de viol asupra unei femei inpiegat într-o stație CFR - Un tânăr a fost reținut de polițiști

www.clubferoviar.ro
Telecomunicatii cfr

Un tânăr din judeţul Galaţi a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, pe bază de ordonanţă, după ce a încercat să violeze o femeie impiegat în Staţia CFR Iveşti, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mişcare din Staţia CFR Iveşti şi ar fi încercat să întreţină, prin violenţă, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie de 50 ani.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 ani, din comuna Iveşti.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere, urmând a fi prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.