Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Tentativă mârșavă` de compromitere a prim-vicepreședintelui PNL, Iulian Dumitrescu

Iulian Dumitrescu

Prim-vicepreședintele PNL, Iulian Dumitrescu, acuză, pe pagina sa de Facebook, că s-a încercat astăzi compromiterea sa în plenul Senatului, atribuindu-i-se, în mod fraudulos, un vot în favoarea proiectului PSD de modificare și completare a statutului judecătorilor şi procurorilor.

”Nu știu pe cine am deranjat, dar am asistat în această după-amiază la o tentativă mârșavă de compromitere a mea. În ciuda faptului că nu am participat la votul exprimat în Senat pe modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, pe lista nominală de la vot figuram ca și cum aș fi fost prezent și aș fi votat în favoarea propunerilor Comisiei Iordache. Colegii de la PNL au sesizat cât de gravă era situația, m-au anunțat și am ajuns în câteva minute în sala de ședință a Senatului. Am cerut explicații de la microfonul central, după ce am arătat că nu am fost prezent la vot, nu am folosit cartela de vot și nu am semnat condica de prezență. Sper ca actuala putere, PSD-ALDE, să corecteze minciuna, nu îmi închipuiam că asemenea mârșăvii sunt posibile în Senatul României”, explică liderul senatorilor liberali.

Dumitrescu, unul dintre cei mai puternici lideri PNL, este în conflict cu puterea PSD-ALDE din momentul în care oragnizația PNL Prahova, pe care acesta o conduce, a îngenunchiat PSD în ultimele alegeri, luând din mâinile principalului partid de guvernământ Primăria Municipiului Ploiești. Și în organizația PNL Călărași, în care acesta a activat înainte de Prahova, liberalii au zdrobit mereu PSD la vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.