Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Atanasiu stârnește iar valuri în PNL: Cum a fost înregistrat de data asta / VIDEO

atanasiu teodor

Sâmbătă, la Pitești, în cadrul ședinței de Consiliu Național al PNL, prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu nu a avut parte de o primire călduroasă din partea foștilor PDL-iști. Aceștia l-au huiduit și i-au solicitat să își ceară scuze public.

Citește și: Alina Gorghiu, mesaj cu subînțeles pentru Vasile Blaga după denunțul lui Darius Vâlcov

Duminică, la Alba Iulia, Teodor Atanasiu a stârnit iar valuri. El a declarat că „ să-mi cer scuze, pentru ce am discutat cu soția în bucătărie, nu cred că e cazul”. Acesta a mai argumentat că nu a discutat nimic public de care să îi fie jenă și pentru care să fie impuse scuze publice.

„Ce discut eu în mediul privat cu soția, prietenii sau altcineva, este problema mea. Nu am de ce să dau răspunsuri publice pe cine critic când vorbesc cu soția în bucătărie și, de aceea, nici nu am comentat public despre acest lucru (despre steneogramele înregistrate – n.r), sper ca și alții să aibă decența ca ceea ce înseamnă viața privată a unui om să rămână așa”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Atanasiu a spus că nu și-a „bătut capul” prea tare să afle cine l-a înregistrat la Bistrița, în cadrul unei şedinţe, în care liberalul le spunea colegilor de partid că planurile foştilor pedelişti de a-l vedea pe Cătălin Predoiu premier nu au nicio şansă, pentru că astea sunt „metode securiste”.

În apărarea prim-vicepreședintelui PNL a sărit și co-președintele PNL Alba, Mircea Hava care susține că nici Atanasiu și nici un alt membru al noului PNL nu își dorește ca ceea ce au clădit până acum să se ducă pe „apa sâmbetei”.

„Vreau să spun ceva, ce am convenit cu domnul Atanasiu, în urmă cu an, să nu facem public. Dar simt că a venit momentul să spun că în noaptea alegerilor parlamentare am fost cei doi care am vorbit la telefon. Atunci i-am sunat pe toți primarii și pe toți liderii partidelor fostului PDL, iar el în cealaltă parte. Nu a fost decât un mic SMS în care s-a discutat de fuziune. Nu cred că el (Teodor Atanasiu – n.r) sau eu, sau cineva dintre noi, după ce am făcut lucrurile astea se gândește să nu ducem această construcție a partidului la bun sfârșit. S-a trecut peste foarte mult orgolii, s-au făcut multe lucruri pe care pe unii ne-au deranjat, și poate și din cauza asta pe undeva mai avem niște „prieteni”, pentru că încă nu s-au nivelat orgoliile. Sunt discuții, sunt povești, dar pe noi ne caracterizează ținta la care vă garantez că vom ajunge”, a spus co-președintele PNL Alba, Mircea Hava, scrie alba24.ro

Alina Gorghiu a precizat că „a fost foarte important că unirea s-a produs tot de la Alba și le mulțumesc ceor doi lideri că au avut această inițiativă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.