Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleşcanu face anunțul: Cum va juca ALDE în noua conjunctură politică

aktual24.ro
Melescanu Tariceanu

Scandalul din interiorul Partidului Social Democrat (PSD) e pe cale să dinamiteze Guvernul Mihai Tudose. Partenerii celor de la PSD, cei de la ALDE, au dezvăluit poziţia lor din interiorul coaliţiei. În direct la România TV, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, spune că ALDE va respecta protocolul semnat cu PSD indiferent cine va fi premier.

Citește și: Decizia care-i poate crește averea Simonei Halep: Variantele de milioane de euro ale liderului mondial – schimbare RADICALĂ

"Lucrurile s-au deteriorat în interiorul PSD şi aşteptăm decizia. Noi suntem gata să respectăm protocolul pe care l-am semnat cu cei de la PSD. Fiind partenerul junior al coaliţiei, premierul e desemnat de PSD. E decizia lor pe cine pun premier. Nu se poate vorbi de necesitatea schimbării premierului, ci să se treacă peste această criză. Că se va face cu actualul sau cu alt premier, e decizia PSD.

Nu ştiu legăturile lui Kelemen Hunor la Budapesta. El e preşedintelui unui partid politic din România. Problemele se rezolvă la Bucureşti, nu la Budapesta", a spus Meleşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.