Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodor Meleşcanu salută contactele româno-georgiene la întâlnirea cu ministrul Apărării de la Tbilisi

inquamphotos.com / Octav Ganea
teodor melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit miercuri pe ministrul Apărării din Georgia, Levan Izoria, aflat la Bucureşti în vizită oficială, şeful diplomaţiei române salutând ritmicitatea şi substanţa contactelor româno-georgiene din ultima vreme. Potrivit unui comunicat al MAE, transmis miercuri Agerpres, Meleşcanu a evidenţiat recenta vizită la Bucureşti a preşedintelui Parlamentului Georgiei, Irakli Kobakhidze (13 - 15 noiembrie 2017).

În cadrul discuţiilor, ministrul de Externe a reiterat sprijinul României pentru aspiraţiile europene şi euro-atlantice ale Georgiei, făcând referire la rezultatele recentului Summit al Parteneriatului Estic, derulat la Bruxelles, la 24 noiembrie 2017.

Teodor Meleşcanu a exprimat susţinerea pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Georgiei, indică MAE. Ministrul Levan Izoria a transmis satisfacţia autorităţilor de la Tbilisi pentru parcursul ascendent al relaţiilor bilaterale româno-georgiene şi a reiterat mulţumirile pentru sprijinul consistent al ţării noastre faţă de procesul de apropiere a Georgiei de structurile europene şi euro-atlantice, precum şi pentru disponibilitatea manifestată de România de a împărtăşi din experienţa sa în ceea ce priveşte procesele de integrare.

Totodată, ministrul georgian punctat importanţa continuării ritmului susţinut al contactelor româno-georgiene la toate nivelurile, cu obiectivul dinamizării cooperării bilaterale în ansamblul său, mai informează MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.