Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici anunță sfârșitul petrecerii: fără bani în plus pentru salarii la rectificarea bugetară / DOCUMENT

Inquam Photos / George Calin
eugen teodorovici

Ministerul Finanțelor a trimis o adresă în care afirmă despre repartizarea pe trimestre a cheltuielilor bugetare, că sumele propuse pentru trimestrul IV 2019 nu acoperă plata integrală a salariilor și că obligația ordonatorilor de credite este să „dispună măsurile necesare” în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate prin buget, potrivit documentului publicat pe Facebook de un deputat liberal.

Marea majoritate a ordonatorilor de credite au transmis Ministerului Finanțelor că nu au găsit măsuri de reducere a cheltuielilor (precum reducerea numărului angajaților sau reducerea salariilor) și vor cere bani în plus la rectificarea bugetară, spune ministerul în document.

Precizăm că Ministerul Finanțelor Publice nu poate fi de acord cu majorarea cheltuielilor de personal cu ocazia rectificărilor bugetare întrucât acest lucru s-ar putea realiza numai cu afectare procesului investițional (reducerea cheltuielilor de investițiii)”, se arată în adresa semnată de ministrul Eugen Orlando Teodorovici.

Deputatul PNL care a publicat documentul, Dan Vîlceanu, consideră că aceasta este 'dovada că nu sunt bani de salarii' si 'urmează concedieri sau concediu fără plată la stat'.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.