Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ Teodorovici bate în retragere la prezidențiale și cere reforma PSD: Fețe noi cu principii vechi nu ține

teodorovici

Preşedintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, și-a nuanțat declarațiile recente despre candidatul la prezidențiale. După ședința de luni a coaliției, Teodorovici a zis că PSD trebuie să aibă un candidat la prezidențiale, iar marți seară la Antena 3 a zis că „este clar” că va fi un candidat „din PSD sau din ALDE”. Teodorovici este unul din PSD-iștii care vrea să fie candidat la prezidentiale.

„Este clar că va fi un candidat din PSD sau din ALDE, ar fi foarte bine să fie o coaliţie în spatele acestui prezidenţiabil dintre PSD, ALDE şi, desigur, PRO România dacă doreşte să fie parte la această campanie. Şi, la fel de bine spun că PSD trebuie să aibă un candidat propriu, este un partid mare, este un partid de la care lumea aşteaptă foarte mult şi un partid care nu a dat de 15 ani preşedintele României. Şi cred că după 15 ani de preşedinte din zona de dreapta, şi lumea poate să vadă foarte clar astăzi care este situaţia după această perioadă, merită pe deplin ca PSD-ul să aibă un prezidenţiabil, un preşedinte de fapt, nu doar un prezidenţiabil ", a zis Teodorovici la Antena 3.

El a zis ca PSD daca vrea sa se reformeze cu adevarat nu poate avea „fete noi cu principii vechi”.

" PSD-ul, dacă înţelege foarte clar votul cetăţenilor, dacă vrea cu adevărat să se schimbe, să se reformeze, dacă vrea cu adevărat să înţeleagă că schimbarea se face nu doar cu feţe noi, dar şi cu principii noi, feţe noi cu principii vechi nu ţine, şi oamenii vor înţelege această... Şi atunci eu mi-am arătat disponibilitatea de a face o astfel de competiţie, nu că vreau eu să fiu prezidenţiabilul. Eu am spus, cel mai bun dintr-o astfel de competiţie internă să câştige şi toţi cei din partid şi din coaliţie să susţină acelaşi candidat ", a declarat Teodorovici.

Citește și: ALERTĂ Remaniere + restructurare în august; 5 ministere desființate - schema lui Teodorovici

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.