Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici, despre decapitări în PSD: De ce nu? Stabilim azi și mâine în CEX

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Președintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, a declarat luni, la sediul central al partidului, unde au venit mai mulți lideri ai partidului pentru analiza rezultatelor din primul tur la prezidențiale, că trebuie stabilit în CEX-ul de marți seară dacă se impune demiterea unor șefi de organizații județene cu rezultate slabe.

„E o discutie pe care o purtam azi si maine in CEX si vom lua decizii. Trebuie sa vedem motivele pentru care scorul asumat de unii nu a fost atins”, a zis Teodorovici despre filialele cu rezultate slabe. Intrebat daca trebuie schimbati sefii judeteni care nu au performat in primul tur, Teodorovici a raspuns: „De ce nu? Chiar si acest lucru trebuie transat”. Presedintele executiv PSD a zis ca trebuie schimbare „fie de la coada clasamentului”, fie pe judete care nu si-au atins tinta pentru turul 1.

„Am auzit ca in unele locuri din tara lupta e mai grea, dar asta trebuie sa motiveze, nu sa sperie”, a mai spus Teodorovici. „PSD e un partid mare care trebuie sa dovedeasca ca este numarul 1”, a declarat el.

Citește și: PROBLEME MARI în PSD: Viorica Dăncilă a pierdut peste 25.000 de voturi din bazinul PSD în Teleorman, Dolj, Olt și Mehedinți .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.