Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici i-o întoarce lui Iohannis: N-are niciun argument logic. Codul Fiscal se va aplica

Teodorovici1

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri că nu a găsit niciun argument logic şi economic, ci doar politic, pentru preşedintele Klaus Iohannis de a trimite înapoi în Parlament Codul Fiscal şi a apreciat că nu a fost profesional să nu existe o discuţie înainte de luarea deciziei.

"Nu e niciun argument logic şi economic de a returna Codul Fiscal, decât politic. Am tot analizat şi nu există. Am trimis preşedintelui toate datele de care avea nevoie pentru a avea o imagine clară", a afirmat Teodorovici într-o declaraţie susţinută la Guvern.

El precizat că l-a întrebat şi vineri dimineaţă, la Cotroceni, pe Iohannis dacă se doreşte o discuţie pe Codul Fiscal, însă nu a primit un răspuns pozitiv.

"Am rugat şi astăzi, când am fost la ceremonia de învestire a ministrului Transporturilor, dacă se doreşte o discuţie pe Codul Fiscal, nu s-a întâmplat. Mi se pare şi neprofesional să nu existe o discuţie înainte de această decizie cu reprezentanţii Guvernului şi ai Parlamentului", a mai spus Teodorovici.

Ministrul Finanţelor afirmă că, indiferent de dorinţa lui Iohannis, măsurile din Codul Fiscal se vor aplica. "Cu sigurnaţă toate măsurile din Codul Fiscal se vor regăsi în economie fie prin adoptare în cadrul Guvernului, fie printr-o sesiune extraordinară a Parlamentului", a precizat Teodorvici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.