Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teodorovici vine cu noi DIRECTIVE pentru angajaţii ANAF: Ce RISCĂ aceştia dacă nu respectă noua sarcină de serviciu

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Cu ochii la televizor, să adopte discursul ministrului de Finanţe şi să înveţe cum să comunice. Este noua sarcină de serviciu pe care le-a trasat-o Eugen Teodorovici angajaţilor ANAF. Invitat într-o emisiune la postul Antena 3, ministrul Finanţelor a explicat că el este un bun exemplu pentru funcţionarii de la ghişee care încă nu ştiu să vorbească atunci când contribuabilii au nevoie de lămuriri şi ajutor. Dacă nu se vor conforma, funcţionarii riscă chiar pierderea locului de muncă.

Citeşte şi: Un mare ACTOR român, internat DE URGENŢĂ în spital! Starea de sănătate a artistului e fragilă

"Eu am să fac multe incursiuni, să zic aşa, prin birourile din ţară, din Bucureşti, şi din toată ţara. Şi le spun foarte clar. Nu vreau să ameninţ pe nimeni. (...) Angajaţii ANAF-ului să fie foarte atenţi când ies la televizor, când comunic. Trebuie să fie atenţi la tot ceea ce spun. Şi să preia fiecare exact acelaşi stil, ritm, mod de a discuta, de a comunica cu oamenii. Dacă voi intra şi voi vedea la faţa locului că se întâmplă chestiuni de neacceptat - felul în care se poartă la ghişeu, felul în care răspund la ghişeu, orice, orice... Repet încă o dată: omul pleacă, indiferent cine se supară. Pentru că pentru mine este mai important acel contribuabil care îmi dă mie bani la stat ca să pot să ţin un funcţionar", a declarat Teodorovici.

Citeşte şi:  Decizie NEAŞTEPTATĂ a judecătorilor, după noile înregistrări: Instanţa a decis AMÂNAREA sentinţei pentru Vlad şi Mircea Cosma .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.