Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teoria conspiraţiei devine realitate - Gheorghe Piperea: 'Orice putere politică, de acum în 30 de ani, va fi subordonată condiționalităților acestui împrumut'

F. P.
gheorghe piperea

Avocatul Gheorghe Piperea atrage atenţia că împrumuturile pe care le ia România, inclusiv prin PNRR, însoţite de aşa-zise reforme, vor ţine captivă orice putere politică din următorii 30 de ani. La adăpostul pandemiei, afirmă Piperea, devine realitate o "teorie a conspiraţiei" referitoare la colonizarea României de către puterile financiare.

"Împrumutul de la Comisia Europeană, de 15 miliarde de euro, este pe 30 de ani. Vorbim de 2051 - eu voi fi fost oale și ulcele, dar copiii și nepoții noștri vor plăti taxe și impozite pentru a rostogoli pe alți 30 de ani acest împrumut - care se adaugă celorlalte 30 de miliarde de euro luate cu împrumut de Cîțu, în aceeași pandemie, pentru nu se știe ce.

Monitorizarea îndeplinirii condițiilor impuse României pentru acest împrumut (a cărei destinație nu o știe nimeni) va fi în sarcina FMI.

Deci, “teoria” conspirației, conform căreia pandemia a fost șansa nesperată ca țări ca România să fie colonizate de puterile financiare, devine fapt al lui Werner & Cîțu & Orban & Barna, devine adevăr al conspirației.

Toți cei care au aplaudat arderile simbolice pe rug ale celor care arătau că împăratul nu are haine noi, ci este gol pușcă și prost de bubuie, sunt complici ai conspirației.

Orice putere politică, de acum în 30 de ani, va fi subordonată condiționalităților acestui împrumut.

Singurele trei situații în care se va mai putea face politică suverană și independentă în România rămân: desființarea UE, Roexit, falimentul FMI", scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.