Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorie-bombă din PSD: Iohannis i-a prelungit mandatul lui Ciucă ca să nu preia șefia PNL?

ioan mircea pascu

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu s-a întrebat duminică, pe Facebook, dacă prelungirea mandatului șefului armatei are de-a face cu informații privind o eventuală preluare de către Nicolae Ciucă a conducerii PNL.

„Ma întreb dacă, pana la urma, prelungirea - in afara prevederilor legii - a mandatului dlui G-ral Ciuca nu are de-a face cu informațiile circulate in presa cum ca ar putea prelua șefia PNL după ieșirea din Armata ... Ori singura modalitate ca acest lucru sa nu se întâmple, încurcând socotelile “liberalilor patrioți” intr-un an electoral important, era tocmai ... prelungirea mandatului lui la comanda Armatei? (O fi vreo camera la portița secreta a Cotrocenilor, sa vedem dacă nu cumva or fi utilizat-o zilele astea niscaiva “liberali patrioți”?)”, a scris europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, duminică, pe pagina lui de Facebook.

„Iar dacă aceasta “scoala de gândire” se dovedește pana la urma corecta, emiterea și publicarea decretului de prelungire, in deplina cunoștința de cauza ca acest lucru este ilegal, nu este oare o modalitate prin care se împăca și capra și varza: Cotrocenii cedează la presiunea “liberalilor patrioți”, însă, ghinion, CCR declara prelungirea neconstituțională? Și atunci, cine ia leapșa pana la urma?”, a adăugat social-democratul.

Monitorul Oficial a publicat, sâmbătă, decretul semnat de preşedintele Klaus Iohannis privind prelungirea, cu un an, a mandatului generalului Nicolae Ciucă la şefia Statului Major al Apărării (SMAp).

Citește și: SURSE - Guvernul analizează două portițe anti-Iohannis în numirea șefului armatei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.