Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorie explozivă din PMP: Candidatul PNL la o primărie de sector vrea să se retragă?

intrebare

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 5, senatorul Lucian Iliescu, spune că acțiunile contracandidatului său liberal ridică semne de întrebare. PMP-istul spune că liberalul Cristian Băcanu, avocat, a făcut niște greșeli ciudate la depunerea candidaturilor.

„Este regretabila postura in care Domnul Presedinte PNL Sector 5, Cristian Bacanu a pus sub semnul intrebarii candidatura dansului si a echipei de consilieri PNL la Primaria si Consiliul Local al Sectorui 5. Este foarte grav cá, un candidat cu studii juridice ce isi doreste sa ajungá primar, sá nu cunoasca legea:

1. A depus listele de consilieri doar cu semnatura si stapila dansului cu toate ca legea 115/2015 la art. 47 alin.1 spune cla, cà listele trebuie sa fie semnate de catre presedintele de Bucuresti, (asimilat judetului), sectoarele fiind subdiviziuni in cadrul Circumscriptiei Electorale 42, Bucuresti.

2. Dl. Cristian Bacanu si-a depus candidatura, autopropunandu-se din acelasi motiv fara a avea stampila si semnatura presedintelui PNL Bucuresti.

3. Dl Cristian Bacanu a depus initial lista de 35 consilieri cu toate ca legea spune explicit: listele se vor depune cu rezerve in numar de 34 consilieri pentru sectorul 5. Pentru acest motiv a fost nevoie sa cheme un candidat de acasa, sa se retraga sub semnatura de pe lista de consiliul local.

Sunt cateva intrebari de bun simt:

1. Cum doreste Dl. Cristian Bacanu sa conduca sectorul 5 atata timp cat nu este in stare sa depuna legal propria-i candidaturá?

2. Este posibil ca Dl. Cristian Bacanu sa fi facut acest demers deliberat, cunoscandu-se faptul ca s-a exprimat public in trecut faptul ca nu doreste sa candideze la Primaria Sector 5 si vrea un loc in Parlament?

3. Este posibil ca in spatele inabilitatii si greselii flagrante a Dl. Cristian Bacanu sa aiba ca rezultat contestatia depusa de Daniel Florea (PSD) iar judecata sa il scoata in cursa pentru Primaria Sector 5?

Indiferent de ce vor decide judecatorii, Dl Cristian Bacanu, Secretar de Stat in Ministerul Justitiei, aduce mari prejudicii dreptei din Bucuresti, dand ,apa la moara’ contestatiei PSD, fapt pentru care va solicit retragerea acestui domn din cursa electorala pentru Primaria Sector 5 si sprijinirea subsemnatului de catre PNL si USR-PLUS, fiind un om cu experienta in administratia publica locala, imi doresc sa conduc Primaria Sectorului 5, am crescut in Sectorul 5 si sunt locuitor al acestuia”, a scris Lucian Iliescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.