Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TEORIE inedită despre Cazul Colectiv: 'S-a folosit un gaz de lupta! A fost terorism chimic!'

colectiv

La 9 luni de la tragedia din Colectiv, pe fondul multor semne de întrebare cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte, apar noi și noi teorii ale conspirației. Cea mai nouă e aceea a unui act de terorism chimic. apare pe tapet și vine din partea unor  ”specialiști in stiințe militare”.

Vezi și: Sorin Ovidiu Vîntu se dezlănțuie: Mesaj dur din pușcărie pentru jurnaliști și politicieni

Cei trei specialiști sunt: Raisa Ivantenko (Maior in retragere – master in Comanda Celulelor de Criza in cazul atacurilor teroriste – Haga, doctor in CBRN – Chemical, Biological, Radiological and Nuclear – Khabarovsk, Academia Militara a Federatiei Ruse); Lucian Cosma (expert antitero CBRN  -  fizician, dr in Stiinte Militare, Arme si Munitii Neconventionale) si Cpt Cristi Gomoi (dr in Stiinte Militare – Arme Chimice, Academia Tehnica Militara din Romania) relatează wowbiz.ro

Cei trei au publicat o scrisoare deschisă prin care încearcă să demonstreaze că în Cazul Colectiv sunt multe detalii care nu s-ar fi spus. Ei susțin că se poate vorbi despre terorism chimic, iar reacția autorităților a fost una complet greșită.
Vezi și: Ipoteză INCENDIARĂ din PSD: de ce a fost dărâmat Ponta și aduși tehnocrații

"Acidul cianhidric este GAZ DE LUPTA! Folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de lupta prin Conventia privind interzicerea dezvoltarii, producerii, stocarii şi folosirii armelor chimice şi precum si a distrugerii acestora, conventie deschisa spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu actiune generala, din cauza gradului marit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încarcaturi mixte incendiar-STL, care pot avea actiune atât incendiara cât și toxica, mai ales ca sub actiunea caldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportati de aer cu rapiditate putând fi inhalati de catre persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = doza letala pentru om!!!)", mai relatează sursa citată.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.