Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorie-șoc în PSD: Dăncilă o să plătească datoriile partidului?

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Social-democrații au rămas cu datorii mari după alegerile prezidențiale și în partid se discută ca o parte din facturi emise după campanie să nu fie plătit de partid și cheltuielile să fie aruncate în curtea candidatului Viorica Dăncilă, potrivit Pro Tv. O variantă discutată în partid este să se scrie înștiințare prin care instituțiile care nu au emis încă facturi pentru PSD sunt informate că banii trebuie achitați de candidat, nu de partid. În document ar urma să fie trecute și datele personale ale Vioricăi Dăncilă.

Fostul lider al PSD este acuzată că, pentru turul doi al prezidențialelor, nu ar fi avut un media-plan și că ar fi decis singură numărul și durata aparițiilor TV. Iar asta în condițiile în care unele televizuni de știri ar fi facturat și 7000 de euro un minut pentru candidatul PSD,  potrivit sursei citate.

În acest demers, social-democrații invocă și un precedent din campania prezidențială din 2014. Atunci, și lui Victor Ponta i-au fost trimise ”pe persoană fizică” facturi emise după ce a pierdut alegerile.

Citeste si: SURSE: Guvernul Orban revine la interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat, măsură din perioada Boc .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.