Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorie uluitoare despre coronavirus, distribuită de Vasile Astărăstoae / VIDEO

coronavirus

Medicul Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România, a distribuit pe pagina sa de internet un interviu în care Sucharit Bhakdi (73 de ani), prezentat drept un expert în boli infecțioase și unul din cei mai cunoscuți specialiști din Germania, își prezintă teoria despre pandemia COVID-19.

Potrivit subtitrării în limba engleză (interviul este în limba germană) publicat pe pagina de YouTube a lui Sucharit Bhakdi, videoclip distribuit de Vasile Astărăstoae, teoria prezentată este următoarea:

În fiecare zi mor oricum zeci de oameni în fiecare țară, fie din cauza diferitelor afecțiuni, fie pe cale naturală adică de bătrânețe, spune intervievatul. Tocmai acești oameni reprezintă imensa majoritate a deceselor înregistrate în dreptul COVID-19, spune acesta. Germanul consideră că nu este, așadar, tocmai corect ca aceste morți să fie atribuite COVID-19 pentru că nu se poate spune că aceste persoane erau sănătoase și le-a omorât coronavirusul. În schimb, Sucharit Bhakdi afirmă că s-a întâmplat altceva: în numele pandemiei COVID-19 statele au luat măsuri extreme. El le numește „grotești, absurde și foate periculoase”. Expertul spune că speranța de viață a milioane de cetățeni este redusă pentru că activitatea socială este cea care îi ajută pe oameni să-și dorească să trăiască cât mai mult. De asemenea, impactul asupra economiei amenință și el oamenii, spune Bhakdi. La fel și faptul că din cauza COVID-19 se reduc serviciile pentru pacienți, se amână operații, se golesc spitale. Concluzia din interviu este că oamenii merg spre „autodistrugere” și „suicid” din cauza a ceea ce el numește o „fantasmă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.