Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teorii incredibile despre noua prinţesă britanică. Ruşii au scăpat scenarita de sub control

Pe 2 mai, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a născut o fetiţă. Este al doilea copil al cuplului, iar fratele său, prinţul George, este al treilea în linia succesiunii la tron, după bunicul şi tatăl său. Naşterea fetiţei a fost primită cu entuziasm în Marea Britanie, însă a generat scenarii de domeniul incredibilului în Rusia.

O publicaţie apropiată de Kremlin susţine că este imposibil ca ducesa să arate atât de bine la doar câteva ore după ce a născut, că fetiţa s-ar fi născut cu câteva zile înainte iar evenimentul a fost ţinut secret sau chiar lansează ipoteza ca ducesa să fi folosit o mamă surogat. Publicaţia Komsomolskaya Pravda, citată de Daily Mail, susţine că sănătatea prinţesei a fost pusă în pericol de Kate Middleton pentru că a fost scoasă în public atât de repede după naştere.

Vezi şi: Kate Middelton a născut o fetiță

"Dacă a născut într-adevăr natural, a făcut-o cu siguranţă acum câtea zile", a declarat o femeie, pentru publicaţia rusă. "Uitaţi-vă la copil. Nu arată deloc ca un nou-născut", a comentat o altă femeie, care a adăugat: "Nu există nimic care să poată ajuta o femeie să stea în picioare la cinci ore după naştere şi să părăsească clinica pe propriile picioare."

"A mamă surogat a născut în locul ei", a susţinut o altă femeie citată de Komsomolskaya Pravda. "Kate trebuie să fi purtat o burtă falsă. Pur şi simplu nu e posibil să mergi la câteva ore după naştere şi să faci cu mâna publicului", a adăugat aceasta.

Şi alte femei intervievate de ziariştii ruşi au susţinut acelaşi scenariu. "Este imposibil să arate atât de strălucitoare. Nu a născut, sunt sigură. Lipseşte privirea aceea maternă din ochii ei. Uitaţi-vă la Diana. Această Kate este doar o actriţă de la teatrul Palatului Buckinhham. Nu a născut niciodată", a mai comentat o femeie, iar o alta a adăugat: "Doar bărbaţii şi fetele care nu au născut niciodată pot să creadă această poveste."

Argumentele ruşilor se bazează pe faptul că fetiţa arată de 7-10 zile, este prea mare pentru un nou-născut şi faţa ei este fără cute şi palidă, lucru neobişnuit pentru un bebeluş la doar câteva ore de la naştere.

Olga Perovskaya, medic ginecolog din Moscova, a declarat pentru publicaţia rusă că nu le sfătuieşte pe femeie să urmeze exemplul lui Kate. "În ţara noastră, o mamă părăseşte spitalul, în medie, după trei sau patru zile dacă totul este în regulă", a declarat medicul. Ea a lăudat-o pe ducesă pentru puterea de care a dat dovadă, dar a afirmat că este riscant ceea ce făcut. "O mulţime de oameni nu este deloc un mediu steril. Putea să contacteze un virus. Să sperăm că totul va fi bine şi bebeluşul va creşte sănătos şi frumos", a mai declarat ginecologul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.