Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ter Stegen ar putea rata finala Cupei Spaniei

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Marce Andre ter Stegen (27 de ani), portarul Barcelonei, a suferit o accidentare şi ar putea rata finalul sezonului, mai exact ultimul meci din campionat şi finala Cupei Spaniei potrivit mediafax.

Într-o postare pe Twitter, catalanii au confirmat că goalkeeper-ul german a suferit o accidentare la genunchiul dreptul, iar disponibilitatea sa va depinde de modul în care va decurge recuperarea.

Astfel, Ter Stegen va rata, cel mai probabil, jocul cu Eibar, din ultima etapă a sezonului din La Liga, şi finala Cupei Spaniei, contra celor de la Valencia, pe 25 mai. Locul său ar putea fi luat de olandezul Jasper Cillessen (30 de ani), cel care a recunoscut că este nemulţumit de statutul de rezervă şi îşi va căuta un alt angajament din vară.

De asemenea, Philippe Coutinho (26 de ani) a suferit o accidentare la bicepsul femural în timpul meciului de duminică, contra lui Getafe, scor 2-0, din penutima etapă a campionatului, şi ar putea rata finala Cupei Spaniei.

Barcelona - Valencia, din finala Cupei Spaniei, se joacă pe Estadio Benito Villamarin, din Sevilla, pe 25 mai, de la ora 22:00.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.