Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terapia de şoc a lui Vadim: Cele 25 de măsuri pe care le va lua la Cotroceni

vadim

Candidatul PRM în alegerile prezidenţiale, Corneliu Vadim Tudor, şi-a prezentat programul prezindenţial. Documentul are două pagini şi cuprinde o listă de 25 de măsuri pe care le va lua în calitate de preşedinte.

Măsurile par inspirate în mare parte din "epoca de aur" de dinainte de Revoluţie. Cele mai radicale soluţii se referă la sporirea puterilor preşedintelui, lupta cu "mafia", repartiţia locurilor de muncă, agricultura de stat, reducerea TVA şi a cotei unice, naţionalizarea unor bănci şi desfiinţarea formaţiunilor înfiinţate pe criterii etnice.

Lista măsurilor promise:

1) Îmi voi face o echipă redutabilă, de consilieri, formată din români patrioţi şi integri.

2) Revizuirea Constituţiei, prin sporirea atribuţiilor preşedintelui României, pe baza unui Moratoriu cu întreaga clasă politică.

3) Decretarea Stării de Urgenţă în Economie.

4) Verificarea, la sînge, a situaţiei finanţelor ţării - unde s-au dus cele 700 de miliarde de euro din privatizări, şi cele 160 de miliarde de euro din împrumuturi?

5) Relansarea economiei şi crearea de locuri de muncă reale, nu pe hîrtie - se va pune un accent deosebit pe principalele ramuri care pot mări PIB-ul: agricultura şi turismul.

6) Război total împotriva Mafiei şi distrugerea celor 55 de mari clanuri interlope care căpuşează ţara; diminuarea fenomenului infracţional, care ţine sub teroare o populaţie lipsită de apărare.

7) Închiderea robinetelor jafului, mai ales ale afacerilor pe spinarea Statului.

8) Expulzarea din ţară a asasinilor economici străini şi români şi, de la caz la caz, judecarea şi arestarea lor în regim de urgenţă.

9) Confiscarea averilor făcute prin fraudă şi blocarea conturilor pe care le au în străinătate marii infractori.

10) Desecretizarea contractelor de privatizare şi de concesionare frauduloase şi anularea lor (Petrom, Sidex, Romtelecom, Romcim, BCR, Roşia Montană etc.).

11) Naţionalizarea mai multor active şi bănci, pentru alimentarea rezervelor financiare ale Statului.

12) Favorizarea capitalului autohton şi reducerea, drastică, a birocraţiei, care face foarte grea deschiderea unei afaceri.

13) Exploatarea bogăţiilor ţării să se facă, exclusiv, în beneficiul Poporului Român - nici o ţară din lume nu renunţă la aurul, argintul, uraniul, petrolul, gazele, pădurile sale!

14) Elaborarea şi aplicarea unui Program Naţional de lichidare a sărăciei şi mărirea, în primă instanţă, a salariilor şi a pensiilor cu cîte 25%.

15) Acordarea unor procente semnificative, din PIB, pentru Educaţie, Sănătate, Justiţie şi Cultură - care trebuie să devină priorităţi naţionale.

16) Absolvenţii liceelor, facultăţilor şi şcolilor profesionale vor primi, prin Lege, repartiţii şi locuri de muncă în România.

17) Un program ferm de stopare a exodului creierelor şi de readucere în ţară a celor 4 milioane de români care trudesc prin lumea largă pentru o amărîtă de bucată de pîine.

18) Redarea demnităţii Armatei şi Bisericii, care trebuie să fie ferite de lipsuri şi servituţi umilitoare.

19) Asigurarea hranei zilnice a populaţiei, prin cumpărarea, de către Stat, a pămînturilor necultivate şi înfiinţarea unităţilor agricole de Stat.

20) Reducerea TVA de la 24% la 10% şi a cotei unice de impozitare de la 16% la 10%.

21) România are cele mai mari preţuri la alimente din întreaga Europă, ori aşa ceva nu e normal - alinierea acestor preţuri la standardele bătrînului continent prin aplicarea unor Mercuriale şi sancţionarea, severă, a speculei.

22) Toţi cetăţenii ţării să beneficieze de gratuitate în domeniul Sănătăţii şi al Învăţămîntului.

23) Sprijinirea comunităţilor româneşti din străinătate şi integrarea, pe multiple planuri, a Republicii Moldova, pînă la Marea Unire.

24) Scoaterea în afara Legii a formaţiunilor alcătuite pe criterii entice şi care uneltesc la destrămarea Statului Naţional Unitar Român.

25) Evitarea, cu orice preţ, a implicării României în conflicte care nu o privesc şi promovarea Păcii şi a unei neutralităţi active.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.