Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Terence Crawford şi-a păstrat titlul de campion mondial la categoria welter, versiunea WBO, învingându-l prin KO tehnic pe Shawn Porter

www.news.ro
mănuși box

Pugilistul american Terence Crawford şi-a păstrat titlul de campion mondial la categoria welter, versiunea WBO, învingându-l prin KO tehnic în repriza a zecea pe compatriotul său Shawn Porter, în cadrul unei gale de box profesionist care a avut loc sâmbătă seara la Las Vegas (Nevada), conform agerpres.

După ce şi-a apărat cu succes de patru ori până acum centura cu diamante, ultima oară în noiembrie 2020, în faţa britanicului Kell Brook, Crawford a înfruntat pentru prima oară un boxer de calibrul său, în persoana lui Shawn Porter, iar cei doi au oferit o luptă care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor celor 11.000 de spectatori, scrie AFP.

Meciul a fost echilibrat până în repriza a zecea, pe parcursul căreia Porter a fost trimis de două ori la podea, iar echipa acestuia, condusă de antrenorul şi tatăl său Kenny, a decis să pună capăt luptei.



Terence Crawford a obţinut astfel a 38-a sa victorie în tot atâtea confruntări şi a noua consecutivă prin KO. El a câştigat titlul mondial WBO în iunie 2018, în faţa australianului Jeff Horn, pe care l-a învins tot prin KO.

Pentru Shawn Porter, aceasta a fost a patra înfrângere din carieră şi prima prin KO, în 36 de meciuri disputate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.